VELKOMMEN

IMG_2050Sødeste jer

Endelig kan jeg dele endnu et univers med jer, og I kan tro jeg har glædet mig, for det har været længe undervejs. Sådan er det, når man er ganske ny til det der med at have sin egen blog. Men det er et projekt, som jeg har set utrolig meget frem til at få stablet på benene, for indrømmet har jeg nok altid haft en lillepigedrøm om at have mit eget lille bloggerunivers – Og her er det !

Jeg håber I vil følge med og dele jeres tanker om det, som bloggen har at byde på. I bytte lover jeg et hav af nye opskrifter, personlige anekdoter fra både foran og bag kameraet samt et unikt indblik i livet som 20 årig sabbatlivsudlevende madnørd og passioneret planteelsker med stor lyst på livet, storbyrejser og vintage fund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Vær den første til at kommentere på indlægget.
 Seneste plus
 
VELKOMMEN > 
Luk
Næste indlæg
Sødeste jer Endelig kan jeg dele endnu et univers med jer, og I kan tro jeg har glædet mig, for det

Se næste indlæg >
Til forside
x