Sneak peak under stråtaget

Kæreste læsere

I dag har jeg boet i mit lille bindingsværkshus i præcis 2 uger og 2 dage. Det er faktisk ganske skørt at tænke på, at det ikke er mere end 16 og en halv dag siden, jeg sad blandt tårnhøje stabler af flyttekasser på mine 17 kvm i Fiskergade og sørgmodigt så hele mit liv og min tilværelse pakket ned. For jeg føler mig allerede uhyggeligt meget hjemme her i mit lille hus, og det er til trods for, at jeg ikke engang officielt har flyttet min adresse (jep, jeg er lidt langsom på ting-der-har-med-kommunen-at-gøre fronten).

… Så her får I som lovet et lille kig ind under stråtaget på mit nye, lille og ret så hyggeligt hjem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er absolut forelsket i det – Og jeg håber I kan lide det ligeså ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

4 kommentarer

 1. Julie

  Sikke fint et lille hjem, du har skabt dig! Jeg er selv bosiddende i Aarhus og er meget interesseret i, hvordan du mon har fundet det fine, gamle hus?

  • Hej Julie

   Beklager det sene svar herfra, og tusind tak altså – Er simpelthen også hammer glad for det. Faktisk har jeg bare fundet huset over Boligportalen.dk, vi lejer det nemlig gennem en privat person. Og faktisk tilhører huset i virkeligheden et større hus, så vi principielt bor i et lidt halvstort annex.
   Jeg tror desværre der er langt i mellem huse som disse, men jeg søgte også utroligt længe – Men man kan jo som altid risikere at være heldig, så det er bare med at holde et vågent øje på boligmarkedet 😉

 2. SH

  Tak Luna, for dejlige billeder og smittende smil. Følger godt med i opdateringer både på bloggen og på din fine instragram. Keep up the good job 🙂

  • Tusind tak for den dejlige kommentar, det varmer helt vildt. Og det glæder mig at at du vil følge med både her og på Instagram. Skøn dag herfra !

 Seneste plus
 
Vældig værdig vegetarpizza > 
Luk
Næste indlæg
Kære jer Er du vegetar eller er du slet ikke vil du elske denne opskrift. Hvis ikke for den gode fr

Se næste indlæg >
Til forside
x